728x90 AdSpace

Yeni Temalar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Tema Neden Önemlidir?



temanın-onemi

Tema Neden Önemlidir?

Günümüzde bir şahsın veya bir firmanın web sitesinin ona çok büyük faydaları olduğu aşikar.Fakat herkesin web sitesi olduğunu düşünürsek önemli olan diğerlerinden bir adım önde olmak.Bunu yapabilmek için önemli birkaç etmen vardır.Belkide en önemlisi tasarımdır.

Blogger,wordpress joomla gibi sistemler tasarım problemlerinizi temalar ile kolayca çözebilmektedir.
Bizde herkesin güzel bir web sitesi olsun düşüncesi ile bu yola çıktık ve en güzel temalarla sizleri buluşturmak istedik.

Tema neden önemlidir sorusuna geri dönersek, tema önemlidir çünkü;
  1. Güzel Bir Tasarım Kullanıcının Hoşuna Gider
  2. Doğru Reklam Yerleşimi Gelirinizi Artırır
  3. Seo Uyumlu Olması Hitinizi Artırır

Güzel Bir Tasarım Kullanıcının Hoşuna Gider

Aynı konuda belki milyonlarca web sitesi veya blog olabilir fakat eğer amacınız iyi bir web sitesi ve blog yapmak ise başlamanız gereken yer doğru bir tema seçimidir.Temanız güzel olur ise kötü tasarımlı sitelerden bir adım önde olursunuz,çünkü kullanıcılar kötü bir tasarımı olan siteleri değil güzel,estetik tasarımı olan siteleri sevmektedir.

Doğru Reklam Yerleşimi Gelirinizi Artırır

Reklam yerleşimlerinin gelirinizi etkilediği herkes tarafından kabul görmüş bir gerçek.Peki bunun temayla ne ilgisi var diyorsanız,profosyonelce hazırlanmıs temalar kendi kontrol panelinde reklam alanlarının kontrolunu içerir.Bu temalar tasarlanırken reklam için en uygun yerler düşünülüp uygulandığı için temanızın reklam alanları içermesi ,yerleşiminin uygun olacağından dolayı site gelirinizi artıracaktır.

Seo Uyumlu Olması Hitinizi Artırır


Profosyonelce hazırlanmış bir tema,seo uyumlu olmak zorundadır, çünkü seo ( arama motoru optimizasyonu ) günüzümde belkide en önemli hususlardan biridir webmasterlar için.Seo bakımından iyi olan bir web sitesi yada blog googleda çabuk indexlenir,aramalarda rakiplerinin üstünde çıkar.Böylelikle sitenizin hiti artmış olur.Hitiniz arttığı içinde gelirinizde doğru orantılı olarak artacaktır.

Siteniz yada blogunuzda sizde wordpress,joomla yada blogger kullanıyorsanız rakiplerinize fark atmak için şuan doğru adrestesiniz.Birbirinden güzel temalardan dilediğinizi seçip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.





  • Tema Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Tema Neden Önemlidir? Rating: 5 Reviewed By: Web Seo Merkezi